Wat zijn Okinawa mineralen en wat zijn ze?

Er bestaan in de praktijk tal van verschillende stoffen die een directe of indirecte meerwaarde kunnen realiseren voor ons lichaam. Eén van deze stoffen zijn de zogenaamde Okinawa mineralen. Voor deze mineralen geldt dat ze bestaan uit calcium evenals magnesium. Bovendien zijn er ook nog zomaar even 76 verschillende mineralen en spoorelementen in terug te vinden. Wanneer je graag wil kunnen genieten van de voordelen van deze mineralen is het onder meer mogelijk om eens speciaal poeder te kopen. Voor deze poeder geldt dat ze beschikt over calcium evenals magnesium in een krachtige verhouding van 2:1. Door de jaren heen hebben ontzettend veel mensen de keuze gemaakt om gebruik te gaan maken van deze mineralen. Waarom dat nu precies zo is? Dat laten we je bijzonder graag ontdekken middels de informatie die je hieronder aantreft.

Welke voordelen worden toegeschreven aan het gebruik van Okinawa mineralen? 

Voor deze bijzondere mineralen geldt dat er tal van verschillende voordelen aan verbonden zijn. In eerste instantie is van deze mineralen bijvoorbeeld bekend dat ze over een opneembaarheid beschikken van 80 procent binnen een tijdspanne van slechts 20 minuten. Voor heel wat mensen geldt dat ze voor het bevorderen van hun gezondheid kiezen voor de inname van een zogenaamde multivitamine. Dat kan op zich interessant zijn, maar in dit geval ben je eigenlijk slechts verzekerd van de inname van alle vitaminen, maar dus niet van alle mineralen en spoorelementen. Omwille van deze reden wordt het in de praktijk door menig aantal experten aangeraden om gebruik te maken van Okinawa mineralen als multimineraal. 

Gebrek aan mineralen en spoorelementen in landbouwgrond 

Op het eerste zicht mag het misschien een beetje overbodig lijken om gebruik te maken van bijvoorbeeld Okinawa mineralen poeder. Toch is het dat in de praktijk absoluut. De vaststelling van een gebrekkige hoeveelheid aan mineralen evenals spoorelementen in de landbouw is iets wat reeds een behoorlijke tijd geleden is gedaan. Hiervoor kunnen we dan ook bijvoorbeeld teruggaan in de tijd naar het Amerika van het jaar 1936. Toen vond er reeds een constatering evenals rapportering plaats van de Senaat. Tot tegenwoordig is het nog altijd niet duidelijk hoe groot deze tekorten nu precies zijn. Wat we wel weten is dat erop anticiperen geen overbodige luxe is, integendeel.

Wat zijn de Okinawa mineralen eigenlijk? 

Voor Okinawa mineralen geldt dat ze bekend staan als het meest pure en bovendien ook meest natuurlijke mineraal- en sporensupplement. Ze is afkomstig uit het zogenaamde Sango Koraal welke we terugvinden in Okinawa. Dit is een eiland in Japan. Dit is niet zomaar een koraal, integendeel. Ze staat immers bekend als het enige koraal ter wereld waarvan de samenstelling vrijwel identiek is aan deze van de menselijke beenderen. Chirurgen van over de hele wereld maken zelfs gebruik van dit koraal wanneer er bijvoorbeeld transplantaties moeten worden uitgevoerd.

Water waaraan deze mineralen zijn toegevoegd zijn sterk ontzurend 

Tot slot is het eveneens niet onbelangrijk om te weten dat water waar Okinawa mineralen aan worden toegevoegd over een ph-waarde beschikken van 10. Dit zorgt ervoor dat ze erg ontzurend werkt in vergelijking met zowel groenten als fruit.